VIBEKE KRARUP-JENSEN

Min historie


Jeg hedder Vibeke Krarup-Jensen og er Coach, og jeg har også podcasten "Frirum - sjælens talerør". Jeg tror på, at ved at tage personligt lederskab og kommunikere kraftfuldt har vi mennesker de fundamentale kompetencer, der skal til for at leve et liv i balance og accept. Jeg tror også på, at vi kan fare vild i livet og ved at blive nærværrende overfor dette, kan vi opnå nye indsigter, opdage nye muligheder og skabe afsæt for handling, udvikling og større bevidsthed. 


Som coach er jeg støttende, nærværende og ikke dømmende. 


Mine personlige værdier er integritet, frihed, nærvær og autenticitet. I mit hjerte bor mod, sårbarhed, styrke og accept.


Det motiverer mig at tage lederskab i mit liv, og det inspirerer mig til at blive ved med at udvikle mig og fortsætte min indre "Camino".


Jeg er bosiddende i Kolding. Jeg er trænet i at coache over mobil, på Messenger, Zoom og FaceTime, derfor er min lokation ingen hindring for at coache lige nøjagtig dig. 

Baggrund og erfaring

2020

2016

Mindjuice Coach

Certificeret Coach fra Mindjuice Academy. Anerkendt uddannelsessted med ICF ACTP akkreditering.

Læs mere om Mindjuice Academy her.

Rambøll

PA for Managing Director hos Ramboll Water.

Betroet medarbejder og del af ledelesesteamet i Ramboll Water. Bestyrelses sekretær for Ramboll Water og en række datterselskaber.


2012

2005

DHI

PA for CEO hos DHI. 

Betroet medarbejder og aktiv i alle aspekter af direktionens arbejde. Bestyrelsessekretær for DHI's eksterne bestyrelse.

A.P. Moller-Maersk

Training Coordinator, HR & Organisational Development, Maersk Oil

Ansvarlig for udvikling og planlægning af kursus aktiviteter.


PA for CFO, Maersk Tankers

Betroet medarbejder for Finansdirektøren og hans nærmeste team.


Nysgerrig?

Start med en uforpligtende samtale