Coaching

Coachingforløb og priser

Online coaching


Varighed

En online coachingsession varer 45-60  min.


Format

Online coachingsessioner kan foregå over telefon, Zoom, Messenger og FaceTime med eller uden video (valgfrit). De kan i princippet finde sted overalt i verden, bare du er i nærheden af en netforbindelse.


Online coachingsessioner er lige så værdifulde som coaching ansigt til ansigt. Der er nogle grundlæggende fordele ved online coaching. Du sparer tid og transport, og du behøver ikke tænke på, hvordan du tager dig ud. Du kan sidde i fred og ro og være nærværende. Vælg altid et sted, hvor du kan sidde uforstyrret. Sessionerne foregår under fortrolige rammer.


Coachingforløb

Jeg starter gerne et coachingforløb med en uforpligtende samtale, herefter anbefaler jeg, at du begynder med enten tre eller fem onlinesessioner med mulighed for at fortsætte forløbet efterfølgende. Sessioner kan tilkøbes undervejs i forløbet. Tider for sessioner aftales gerne frem i tiden.


Priser

1  online coachingsession: dkk 1.075

5 online coachingsessioner: dkk 4.500


Betingelser

Betaling finder altid sted inden forløbets start


Aflysning

Afbud eller ændring skal ske senest 24 timer inden vores aftale enten på mail til mail@vibekekrarupjensen.dk eller  på +45 3113 0884.

Ved udeblivelse uden rettidigt afbud er du forpligtet til at betale for sessionen.


Er jeg nødsaget til at aflyse, tilbydes en ny sessionen hurtigst muligt. 

Indledende samtale


Jeg tilbyder en indledende samtale, hvor vi undersøger, om coaching er det rette for dig, og hvor du får mulighed for at lære mig at kende. Samtalen foregår i fortrolige rammer, og er uforpligtende og uden beregning.


Ønsker du at indlede et coachingforløb efterfølgende, anbefaler jeg, at du køber et forløb af minimum tre-fem sessioner.

PRO BONO COACHING

FORLØB


JEG TILBYDER ALTID EN RÆKKE PRO BONO FORLØB. KONTAKT MIG, FOR AT HØRE NÆRMERE.